Wellness er godt for krop og sjæl

wellness

Wellness er noget, som størstedelen af indbyggerne i Danmark elsker en gang i mellem. Dog er det de færreste, der får tiden til at forkæle sig selv med en lækker tur til spaen. I bund og grund betyder ordet, at have det godt og være rask, i og med at ordet ’well’ kommer fra engelsk og betyder to ting – altså at have det godt og være rask.

Det er vigtigt at slappe af og forkæle sig selv – både i forhold til krop og sjæl, så både det fysiske og det mentale er i balance.

Selvom ordet i virkeligheden blot betyder sundhed og velvære, associerer man tit og ofte wellness med wellnesscentre og spaer.

Tag en tur i wellness

Hvis man tager udgangspunkt i, at wellness er lig med diverse spaophold, er der mange forskellige steder, man kan vælge at besøge. Hvis man f.eks. tager til et wellnesscenter, kan man få forskellige former for massager og krops- og ansigtsbehandlinger. Derudover kan man også tage i forskellige bade i form af boblebad, sauna og dampbad. Der er selvfølgelig altid forskellige udbud ved de forskellige steder, man vælger at besøge. Dog er én ting sikkert – man får en oplevelse langt væk fra dagligdagen.

I vores dagligdag kan vi tit gå rundt og have travlt og stresse over hverdagsproblemerne, man tumler med. Dette resulterer i, at kroppen bliver spændt, og hovedet bliver et stort rod, der ikke har den nødvendige tid til at slappe af i. Derfor er det enormt vigtigt at man i ny og næ giver sig tid til at tage langt væk fra alle hverdagens problemer. Dette kan dog for mange være svært, da det oftest blot er nemmere at smide sig på sofaen og se noget fjernsyn.

Det kan dog være rart at komme helt væk fra hverdagen og besøge et wellnesscenter, hvor man kan komme til at opleve selvforkælelse i verdensklasse. Man kan f.eks. få sig en lækker massage, der bliver fokuseret på netop de områder, som du har brug for. Inden for massager kan man eventuelt vælge den klassiske oliemassage, der er enormt afslappende, men der er også mange steder, der udbyder hotstone massage, dette udføres med lækre olier og varme sten. Du kan også vælge at besøge nogle af spaens bade, som et lækkert besøg til et boblebad eller et kold- eller varmvandsbassin. Som et andet alternativ kan man også tage i sauna eller i dampbad.

Tag en du har kær med til wellness

Selvom wellness tit er et udtryk for selvforkælelse, kan du også vælge at invitere din samlever, kæreste eller ven med. Man kan efterhånden købe mange forskellige gavekort til spaen, som er en oplevelsesgave for to. På denne måde kan man dele en afslappende dag med en, man har kær. Så kan man tilbringe en hyggelig dag eller weekend med kæresten. Disse gavekort kan altså også bruges som den perfekte gave til jul, fødselsdag eller årsdag.

Det er altså vigtigt for krop og sjæl, at man nogle gange giver sig tid til at slappe fuldstændigt af i krop og sjæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *