Find den bedste løsning til ID opbevaring

Rød keyhanger

Uanset om du har brug for en kortholder i plastik til ID på arbejdet eller privat, så er der mange muligheder at hente. Det er meget populært at have en kortholder, der hænger om halsen. I forbindelse med kurser og kongresser har man typisk denne form for kortholdere. Hvis man er på arbejdspladsen og skal kunne bruge ID til at lukke og åbne døre, så er det smartere med et plastickort, der kan hænge i bukselommen. Man kan godt blive irriteret med en kortholder om halsen i de varme perioder. Derfor er det godt, at man kan vælge forskellige alternativer.

Hvad skal man vælge?

Det er meget individuelt hvad folk vælger af løsning til ID opbevaring. På arbejdspladsen har man som medarbejder ikke nødvendigvis en indflydelse på, hvad cheferne vælger. På nogle arbejdsplader bliver det plastickort man kan have i lommen, plastickort man kan have siddende i bukselommen eller navneskilte til keyhangers, som kan hænge om halsen. Der er både fordele og ulemper ved alle metoder. Fordelene ved at have et løst plastickort til lommen er, at man ikke behøves at have det dinglende et sted på kroppen. Samtidig kan man lade det ligge i pungen eller i bukselommen, så man selv ved, hvor det hele tiden er. Fordelene ved kortholder i bukselommen er, at man nemt kan hive det frem, hvis man skal bruge det. Kortholderen generer ikke på nogen måde, så man lægger ikke mærke til, at man går rundt med det. Fordelene ved at vælge kortholder om halsen er, at man hele tiden ved hvor den er henne. Samtidig kan man nemt vise sit ID og andre kan nemt se hvem man er. Der er også ulemper ved alle tre ID opbevaringsmuligheder, så det er en individuel beslutning om, hvad man bedst kan lide. Der er mange virksomheder som er gået væk fra kortholderen om halsen, da mange syntes, at snoren, som kortholderen hænger i, generer huden. I de varme perioder kan den være ubehagelig at have om halsen, hvis man går rundt og sveder.

Få hjælp til ID opbevaring:

Der findes flere firmaer, som kan hjælpe med at designe fine og flotte kortholdere og plastickort til medarbejderne. Kortholderen og plastickortet må gerne matche virksomheden, så ingen er i tvivl om, hvor den enkelte medarbejder arbejder. Derfor kan det være en god ide, at få integreret firmaets logo på ID opbevaringsløsningen. Der findes flere firmaer, som kan hjælpe med designet. Firmaerne plejer at komme med flere løsninger således, at virksomheden har flere modeller at kunne vælge imellem. Der er mange som har en forestilling om, at det er nemt nok, at vælge et design og udseende til ID opbevaringen. I virkeligheden er der flere faktorer, som man skal tage stilling til. Man skal både vælge formatet, størrelsen, udseende, farver samt materialet, som kortholderen og plastickortet skal laves af. På ID kortet står der medarbejderens navn, telefonnummer, navn på det overordnede firma, hvilken afdeling medarbejderen tilhører samt et medarbejdernummer, så eventuelle kunder ved hvem de kan kontakte. På flere firmaernes hjemmesider kan man få inspiration til hvad andre virksomheder har fået lavet af både plastickort samt kortholdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *