Hvordan får jeg en større penis?

mand der tænker

Er det størrelsen eller gørelsen? Det er et spørgsmål mange mænd har stillet sig selv, og muligvis også mange kvinder, igennem historien. Der er sandhed til begge dele, men faktum er at uanset hvor god man er som mand, så bekymre de fleste sig stadigvæk om størrelsen på deres penis. Hvis man går og spekulere om hvorvidt det er muligt at få en større penis, så er svaret, heldigvis, ja.

Først og fremmest skal man huske på at der er visse ting der ikke er fysisk muligt. Men indenfor rimelighedens grænser kan man få et ganske godt resultat ved at benytte forskellige hjælpemidler. De tre mest udbredte er penispumper, penispiller og penisforlænger. Alle sammen har de fordele og ulemper, og det er op til dig at finde den ting som du vil bruge. Det vigtigste er at du kan holde dig til fremgangsmåden i en længere periode, da der kan gå flere måneder inden et resultat opleves.

Hvis man ikke er parat til at smide en masse penge efter diverse himstregimser, så kan man også lave penisøvelser hvor man efterhånden træner sin penis større. Det kræver en dedikeret daglig udførelse, men der er mange fordele ved dette. Først og fremmest vil man opleve en kraftigere volumen, men man vil også opleve en stærkere erektion.

Brug en penispumpe til at få en større penis

Det mest udbredte hjælpemiddel til penisforstørrelse er penispumpen. De fleste har hørt om den, men det er nok ikke alle som har brugt eller prøvet en. Princippet er som sådan meget simpelt. Man indsætter sin penis i en cylinder hvorefter man pumper undertryk ind i røret. Det fører til at legemet er nødt til at fylde rummet ud. Der bliver på den måde tilført ekstra blod ud i penissen som derefter vil føles hårdere og større.

Hvis man er villig til at gøre en mere dedikeret indsats, så kan man prøve det som hedder en penisforlænger. Med en sådan skal man dog være forberedt på at det er en lang proces som man skal være dedikeret til, et sted imellem 6-12 måneder. Ikke nok med det, man skal bære den hver eneste dag i otte timer. Den fungerer ved at strække penissen både i længden og i tykkelsen, og på den måde tvinger man vævet til at vokse. Da man skal have den på i så lang tid, er det vigtigt at man finder sig en model som kan bæres under bukserne.

Penispiller hjælper både på størrelsen og ydelsen

Det tredje alternativ er piller. Disse er en nem måde da det blot er nogle man skal sluge. Som med alle de andre løsninger skal man være forberedt på at det er noget man skal benytte over en længere periode. Pillerne øger blodtilførslen til svulmelegemet. Dette føre i længden til en større penis, men også til bedre erektion, bedre orgasme og bedre kontrol af udløsningen. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *