Overvejer I at få en hjemmebiograf?

hjemmebiograf

At gå i biografen er noget langt de fleste finder hyggeligt og underholdende. Her kan man nyde film på et stort lærred, god lyd, tusmørke og med slik, sodavand og popcorn lige ved hånden. At gå ofte i biffen kan dog hurtigt blive en bekostelige affære, særligt hvis hele familien skal afsted.

Men tænk hvis man kunne have sin helt egen biograf – en såkaldt hjemmebiograf.  Det er faktisk muligt, det kræver bare nok med plads samt det helt rigtige udstyr. En hjemmebiograf er sjovt for hele familien, en ting som vil vække glæde og være god underholdning ved mange anledninger. I det følgende guider vi dig til, hvad du skal have med i dine overvejelser omkring en hjemmebiograf. Guiden er leveret af http://www.laserprojectorguide.dk/hjemmebiograf-a-z/

Hvordan får man kreeret den helt ideelle hjemmebio?

Først og fremmest kræver det, at man i sit hjem har et  rum der er stort nok til at rumme en hjemmebiograf. Der skal være plads til et stort lærred eller skærm. Dernæst skal der være plads til et par række med behagelige stole, så alle kan sidde godt – alternativt et par bløde sofaer. Siddepladserne skal være placeret tilstrækkeligt langt væk fra lærredet, så det ikke giver synsforstyrrelser eller man får ondt i  øjnene. Det er vigtigt, at man kan sætte sig godt til rette, så man rigtig kan nyde hele filmen i fulde drag. Derudover skal der være mulighed for at installere højtalere etc., så lyden er god og hverken er for høj eller lav. Et særligt velegnet rum til en hjemmebio kan være et kælderrum, da man ikke her forstyrres af sollys eller lyd fra resten af hjemmet.

Hvornår kan man bruge sin hjemmebiograf?

Der er ingen regler for hvornår eller hvor tit man kan bruge sin helt egen hjemmebio. Det kan være oplagt for hele familien en fredag aften hvor der virkelige skal slappes af, og man skal ned i gear efter en lang uge. Gør det hyggeligt med alt jeres yndlings slik og vælg en film som alle synes er sjov. Skal I holde børnefødselsdag, så vil de fleste børn også synes en hjemmebiograf er sejt. Et det drenge fødselsdag, så sæt en vild tegnefilm på og server snacks formet som fodbolde, biler og andet drenget. Er der derimod lagt op til prinsesse-fest, så gå all in og pynt op med lyserød pynt, sæt en rigtig tøsefilm på og server al verdens nuttede slik perfekt til små damer.

Hjemmebiografen kan også sagtens bruges til voksne gæster en lørdag aften. Hold for eksempel tema aften med Bond-film kavalkade, server kolde Martini’s og lave en dresscode der dikterer kjole og hvidt til mændene og cocktailkjoler i bedste Bond-babe stil til kvinderne. Jeres gæster vil elske det!  Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til brug af hjemmebiografen. Men den vil med garanti være til stor fornøjelse for alle familiens medlemmer, ikke bare nu men mange år frem i tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *